Huyskamer

Het Bekende Onbekende

Wij vinden het belangrijk dat jij Ons Buiten als een fijne thuisbasis ziet en daar hoort een eigen HUYSKAMER bij: een plek waar je kunt genieten van het bekende onbekende. Zak comfortabel weg in één van onze retro fauteuils na een lange strandwandeling, of geniet na van een drukke dag met een Chai Latte. En als je er dan toch bent laten we je graag kennis maken met onze persoonlijke favoriete streekproducten…

Via onze webshop kunt u een bestelling plaatsen of alvast ons menu bekijken.

 

Streekproducten

Zeeuwse Kroepoek

De allereerste kroepoek die volledig gemaakt is in Nederland, en hij bestaat alleen maar uit natuurlijke ingrediënten. Dit leuke initiatief is opgepakt door het bedrijf Wilthagen uit Tholen, zij doen er alles aan om de uitgesproken smaak van kroepoek weer terug te brengen, maar dan in een Zeeuws jasje.

Kookboerderij

We serveren ook verse producten van Kookboerderij Spennekot. Zeeuwse Fruit Jams, pruimen sherry saus en mosterd honing saus. 

Zeeuwse Frites

Onze friet is lokaal geteeld, vers verwerkt en op ambachtelijke wijze gesneden. Recht van het veld, direct op uw bord. Deze verse Zeeuwse friet van HOFBURG is van topkwaliteit en dat proef je.

Verser kan het niet: de munt die we gebruiken voor cocktails en muntthee verbouwen we zelf in De Tuin.

Provinciaal, Speciaal Bier

Aan lokale bierbrouwerijen ontbreekt Zeeland zeker niet. We hebben onder andere bier van Vermeersen uit Hulst in huis gehaald. Voor de selectie hebben we specifiek  gekozen voor de Zeeuwse Witte, Dubbel, en Trippel. En natuurlijk de plaatselijke favoriet: een blond Oostkapelle biertje. 

Lokaal Brood

Profiteer van onze lokale broden smit: Bakkerij Vader uit Oostkapelle.

Doordachte Koffie 

SANTAS hanteert een faitrade & biologisch keurmerk én leveren hun koffiebonen in een groot retour-blik dat sterk genoeg is om gerouleerd te kunnen worden via het statiegeldsysteem. Zero waste!

We serveren de Melange No. 12, dit is een donkere espresso-koffie met een kruidige ondertoon. De koffie is afkomstig uit Guatemala, Colombia, Brazilië, Peru en India. Maar wij serveren hem gewoon lekker bij ons in DE HUYSKAMER. 

Serve Yourself!

No pressure. DE HUYSKAMER opereert met een self-service systeem: neem de tijd om jezelf af te vragen waar jij nou echt zin in hebt. Vanaf het middag moment serveren we een uitdagend assortiment aan delicatessen op houten planken.

Zie onze Allergenenkaart voor dranken en eten.

Take It Away

Wilde je er eigenlijk net op uit gaan? Alles wat op de menukaart staat kan ook meegenomen worden.

Design

Het interieur van DE HUYSKAMER is ontworpen rondom een industriële, retro look & feel: vintage-achtige banken, stoer steigerhout, Perzische tapijten, en een ruim en zonnig terras. Een gevoel van thuiskomen, maar er tegelijkertijd op uit zijn.

Betaalsysteem

Je kunt bij ons op dit moment uitsluitend online via onze webshop bestellen en betalen.