Activiteiten

Ons Buiten is volop in transitie. Je ziet dit al gelijk wanneer je het terrein oprijdt. We werken aan steeds meer ruimte. Ruimte voor jou, in en met de natuur!

Natuurlijk is het ook terug te zien in de activiteiten die we aanbieden. Ons doel is om jou te inspireren. Zodat je zelf de ruimte hebt om te ontdekken wat je aanspreekt. Dit geldt zeker ook voor de kinderen. Want wij hebben ervaren dat ze het geweldig vinden om zelf op onderzoek uit te gaan! Daarom geen dagvullende activiteitenprogramma's en recreatieteams. Maar juist verrassing en uitdaging. 

Een moddervlekje op de kleding? Geen probleem. Dat betekend actieve en blije kinderen! Dus ook blije ouders. (En er is natuurlijk genoeg gelegenheid om even snel een wasje te draaien.)

Het aanbod
We werken samen met de beste en meest gepassioneerde locat experts. Soms komen die bij ons op het park en soms nodigen ze je juist uit on bij hen te komen. Hier ergens in de prachtige omgeving. Zo geven we je nog meer ruimte! 

Denk aan:

  • Surfles bij Pascal van Surfschool Domburg
  • 'Oostkapelle Ontdek pakket' uit onze webshop
  • Strandjutten met een gids van Terra Maris
  • Met de 'Ons Buiten'- imker op pad
  • Excursies naar de Manteling en Eendenkooi
  • Of ga zelf aan de slag met materiaal uit onze blauwe container. Dat is een makkie met een DIY pakket uit onze webshop

Er zit vast iets inspirerends voor je tussen. 

Er komt nog veel meer! Vanaf januari kleuren wij onze activiteitenplanning steeds verder in zodat je kan zien wat je in 2021 van ons kan verwachten. 

Recepten, spelaanleidingen en excursie-info ontvang je via een MAANaffiche. 

Altijd verzekerd van je eigen plekje in de agenda? Inschrijven voor alle activiteiten en voor tijdsloten voor de wellness en pool kun je makkelijk doen via MIJN ONSBUITEN (zie unieke link in de reserveringsmail en welkomstmail).

Test: Surfen

Pascal en zijn team van Surfschool Domburg laten je via een introductieles op een veilige manier kennis maken met de surfsport. Is het weer in Domburg niet geschikt om te gaan surfen, dan wordt er een vervangende watersport activiteit aangeboden. Zwemdiploma is verplicht, 15 minuten van te voren aanwezig.

di, 6 jul. 15:00 – 16:30 Surfschool, Strand Domburg 25 1 - 6

Aquagym

Onze aquagym instructeur Nicoline biedt een actieve, uitdagende workout om je lichaam en geest in balans te brengen. Door middel van verschillende lichaams- en ademhalingsoefeningen wordt jouw uithoudingsvermogen getraind.

di, 30 mrt. 08:00 – 08:45 Pool 1 - 8