Activiteiten

Ons Buiten is volop in transitie. Je ziet dit al gelijk wanneer je het terrein oprijdt. We werken aan steeds meer ruimte. Ruimte voor jou, in en met de natuur!

Natuurlijk is het ook terug te zien in de activiteiten die we aanbieden. Ons doel is om jou te inspireren. Zodat je zelf de ruimte hebt om te ontdekken wat je aanspreekt. Dit geldt zeker ook voor de kinderen. Want wij hebben ervaren dat ze het geweldig vinden om zelf op onderzoek uit te gaan! Daarom geen dagvullende activiteitenprogramma's en recreatieteams. Maar juist verrassing en uitdaging. 

Het aanbod
We werken samen met de beste en meest gepassioneerde local experts. Soms komen die bij ons op het park en soms nodigen ze je juist uit on bij hen te komen. Hier ergens in de prachtige omgeving. Zo geven we je nog meer ruimte! 

Altijd verzekerd van je eigen plekje in de agenda? Inschrijven voor alle activiteiten en voor tijdsloten voor de wellness en pool kun je makkelijk doen via MIJN ONSBUITEN (zie unieke link in de reserveringsmail en welkomstmail).