Elvera

BINNEN RUIMTE & back office

‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’

Als je van kampeersfeer houdt dan ben je bij ONS BUITEN wel op het juiste adres. Elvera heeft tijdens haar kinderjaren regelmatig gekampeerd samen met haar ouders. Nu geniet zij tijdens een service ronde van de sfeer bij Ons Buiten. Elvera is tijdens het volgen van de studie Commerciële Economie komen werken bij Ons Buiten, zij maakt inmiddels sinds 2018 onderdeel uit van het BINNEN RUIMTE, Front- en Backoffice team. Elvera’s lievelingsplek bij Ons Buiten is dan ook het terras, waar je in de avondzon de spelende kinderen kan zien genieten en zelf tijd hebt voor een rustmoment met een drankje.

‘Ik ben communicatief sterk, kan goed met cijfers omgaan en blijf rustig in tijden van drukte.’ Elvera weet haar sterke punten duidelijk te benoemen. Ook het contact met onze gasten hoort tot haar favoriete taken. ‘Ik geniet in de zomer van praatjes met vrolijke gasten.’

‘Geniet van de natuur op Ons Buiten, en dat daarbuiten. Wandel door de manteling of geniet van het strand en de zee.’ adviseert Elvera.

Bekijk het team