Willemien

Yoga

Sinds 2009 geeft Willemien Hatha yogalessen op verschillende locaties en tijdstippen in Middelburg en op verzoek ook op andere locaties. In de zomer geeft zij yogalessen op het strand van Oostkapelle en Westkapelle en sinds 2019 ook bij Ons Buiten, samen met haar collega Elleke Cremers. In haar lessen staan ontspanning, de adem, zachtheid, tijd voor jezelf en met aandacht bewegen, centraal.  

Hatha yoga 

Deze vorm van yoga richt zich zowel op het lichaam als op de geest, deze worden als één geheel beschouwd. Bij Hatha Yoga voeren we op een rustige, aandachtige manier bewegingen uit en nemen yogahoudingen aan. Ook doen we adem- en ontspanningsoefeningen.

Na het volgen van een specialisatie voor yogadocenten geeft zij sinds 2017 ook wekelijkse Restorative Yogalessen.

Restorative Yoga

Dit is een passieve vorm van (herstellende) yoga waarbij je lang in de verschillende (zittende en liggende) yogahoudingen verblijft. Ongeveer 10 minuten (soms wel 15 minuten) per houding. Je lichaam krijgt zachte ondersteuning door dekens en kussens. Hiermee nodig je het lichaam uit om te verzachten, spanningen los te laten en diep te rusten, waardoor herstel kan plaatsvinden. Niet alleen je fysieke lichaam, maar het hele systeem van lichaam, geest, ziel.

 

Bekijk het team