Wellness

In de winter 2019/2020 zorgen we voor een kwalitatieve upgrade van zwem-, wellness- en waterspel voorzieningen.

De afgelopen jaren is het nieuwe karakter van Ons Buiten vormgegeven door de realisatie van de DE HUYSKAMER, De Tuin en de aanleg van nieuwe groenvoorzieningen.

Zwem- en wellnessvoorziening

Vanaf november beginnen wij met de nieuwbouw van de zwembad & sauna voorzieningen waarbij puurheid, natuurlijkheid en rust centraal staan. De voorzieningen omvatten een pool (12 x 5 m) met uitzicht op de tuin en een wellness gedeelte met 3 sauna’s, massageruimte, multifunctionele rust- en activiteitenruimte & thalasso toepassingen. De rustruimte heeft uitzicht op de wellnesstuin van ruim 300m² waar o.a. yoga wordt aangeboden.

Oplevering pool & wellness verschuift door het Coronavirus
De bouwplanning gaat verschuiven en de opening eind mei is niet meer haalbaar. Zodra bekend is wanneer de voorziening geopend kan worden, zullen wij dit laten weten. Samen met de teamleider van Bouwbedrijf Meliskerke hebben wij besloten, dat veiligheid voorop staat en het bouwteam ten alle tijden ondersteunt moet gaan worden om aan de maatregelen van het kabinet te voldoen. Dit betekent op dit moment dat er minder teamleden aan het werk zijn om de afstandsregeling mogelijk te maken. Daarnaast zijn we afhankelijk van toeleveranciers, die op dit moment niet kunnen waarborgen of de bestelde materialen en onderdelen op tijd geleverd kunnen worden.  


Ontwerp: Facet - Ruimtedenkers in Recreatie