werken bij ONS BUITEN

We zijn bij ONS BUITEN altijd in ontwikkeling om de wereld van hospitality, recreatie en kamperen te verbeteren en vooral duurzamer te maken. Daar hebben we zo onze eigen ideeën over en visies bij. We leggen geen standaard traject af, volgen geen populaire concepten, maar willen juist zelf graag de ruimte nemen om samen met experts te ervaren hoe een veranderende omgeving ons verder kan brengen.

Daarin creëren we een eigen, onafhankelijk pad op een manier die bij ons past. Waarin we steeds nieuwe ideeën ontwikkelen, nieuwe oplossingen vinden en waarde blijven toevoegen aan onze natuurlijke omgeving. Meer over de veranderingen en ons duurzaamheidsbeleid lees je hier

De onderstaande specifieke vacatures staan op dit moment open. 
Staat de passende baan er voor jou niet bij, maar wil je toch graag bij ONS BUITEN werken? 
Neem dan contact met ons op, misschien passen jouw talenten en karakter wel perfect bij profiel dat we samen kunnen opstellen. 

Ook voor mensen die niet een achtergrond in recreatie en/of hospitality hebben zijn zeer welkom te reageren.

FULL TIME & PART TIME BANEN

Op dit moment zijn er geen onvervulde vacatures voor full/part-time banen. Heb je toch interesse om bij ONS BUITEN te komen werken en denk je dat je persoonlijkheid en skills goed aansluiten bij onze bedrijfscultuur, neem dan gerust contact met ons op. 

SEIZOENS- & BIJBANEN

- HOUSE KEEPING (BIJBAAN)
- FRONT OFFICE (BIJBAAN)
- ONTVANGST & VEILIGHEID (SEIZOENSBAAN)
- ZELFSERVICE HORECA (SEIZOENSBAAN)

STAGES

- FRONT OFFICE 
- FACILITAIRE DIENST 
- TOERISME MANAGEMENT 

 

In ons team werken mensen die graag elk op hun eigen manier bijdragen aan de kampeer-ervaring van onze gasten. Rust, ruimte en natuur staan steeds centraal. Net als kennisdelen en ontwikkeling. We gaan ervan uit dat onze gasten zelf goed weten wat ze daarin willen en nodig hebben. Dus geven we ze de ruimte en staan ze bij waar gewenst. 

RUIMTE TUSSEN ZEE EN LAND, dat is dan ook wat we in essentie te bieden hebben. Ruimte die we vanuit ons hart delen met onze gasten. Daarbij is de letterlijke ruimte (het terrein) precies datgene waar we zorg en verantwoordelijkheid voor mogen, kunnen en willen dragen. Want het is ruimte die de natuur met ons deelt. Bewustzijn over de rol die we daarin kunnen nemen, en kennis over de patronen die ons daarbij helpen, groeit.

We passen de inrichting van ons terrein dan ook steeds verder aan tot een ruimte waar biodiversiteit en bodemvitaliteit floreren, opdat steeds meer leven van deze ruimte gebruik kan maken. De transitie op deze schaal is uniek binnen onze branche en onze ontwikkelingen worden dan ook nauwlettend gevolgd (en veelal gewaardeerd), zowel regionaal en nationaal als internationaal.

In het continue proces van ontwikkeling werken we graag met mensen die hun eigen, unieke plek willen, kunnen en durven innemen. Medewerkers krijgen daarvoor ruimte en inspraak, en we waarderen het wanneer persoonlijke inzichten en nieuwe ideeën vanuit een afdeling binnen het gehele ONS BUITEN team worden gedeeld (fijn als je hierin ook een voortrekkersrol wilt nemen).

Voel je vrij om te reageren. Ook als je geen ervaring of een geheel andere achtergrond hebt, maar je eigen plek bij ONS BUITEN al helemaal voor ogen ziet. 
Interessant? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.