werken bij ONS BUITEN

word gezien en gehoord
 

We maken bij ONS BUITEN een bijzondere ontwikkeling door. Het focuspunt daarbij is natuurlijk kamperen. Op veel verschillende vlakken worden we steeds duurzamer. Ons team draagt daarom dagelijks met veel passie bij aan het optimaliseren van de natuurlijk-kamperen-ervaring van onze gasten. Rust, ruimte en natuur staan steeds centraal. Samen met elkaar én met de natuur passen we de inrichting van ons terrein verder aan tot een ruimte waar biodiversiteit en bodemvitaliteit floreren. Deze transitie is op deze schaal uniek binnen onze branche. De ontwikkelingen worden dan ook nauwlettend gevolgd en veelal gewaardeerd, zowel regionaal en nationaal als internationaal.

We leggen geen standaard traject af, maar volgen een eigen, onafhankelijk pad. Waarin we steeds nieuwe ideeën ontwikkelen, nieuwe oplossingen vinden en waarde blijven toevoegen aan de natuurlijke omgeving. Daarom werken we graag met mensen die hun eigen, unieke plek in het proces willen innemen. Je krijgt daarvoor alle ruimte en inspraak, en we waarderen het wanneer je inzichten en ideeën binnen het gehele ONS BUITEN team deelt.

De omschrijvingen in de vaste vacatures geven een leidraad bij wie we op dit moment zoeken. Voel je altijd vrij om ook te reageren als je jouw profiel er niet tussen ziet staan, maar wel graag jouw talenten wilt inzetten om de wereld (van hospitality, recreatie en kamperen) een beetje beter te maken.

Stuur jouw sollicitatie of open sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer over de veranderingen en ons duurzaamheidsbeleid lees je hier