Rust ruimte

Sauna

Deze sauna laat je hart sneller kloppen, letterlijk. Het is er ongeveer 85 graden Celsius en de luchtvochtigheid is laag, waardoor je de extreme warmte goed kunt verdragen. Je lichaamstemperatuur kan oplopen tot wel 39 graden Celsius. Het is alsof je aan een flinke wandeling bezig bent. Dat is goed voor je hart en de ontspanning van vermoeide spieren. Afvalstoffen worden afgevoerd en stress en spanning worden langzaam weggenomen.

Stoombad

De damp die je inademt heeft een reinigende werking op de luchtwegen. Het stoombad is een eeuwenoud begrip, de temperatuur is er niet heel hoog, zo’n 47 graden, maar door de hoge luchtvochtigheid zweet je moeiteloos. Aan ons stoombad voegen we eucalyptus toe, waardoor er een extra verfrissende en helende ambiance ontstaat.

Relaxruimte 

Zes minuten lezen per dag vermindert stress met twee derde, nog een trucje om je well-being te verhogen. Hier hebben we onze relaxruimte op ingericht.

Kruidensauna, Zoutruimte & Wellnesstuin

Öffnungszeiten

Unsere Wellness ist für Gäste von ONS BUITEN geöffnet. 

Reservier im Voraus einen Zeitraum von zwei Stunden in unserem Wellness- und Ruheraum mit herrlichen Liegen.

Genieß die Finnische Sauna, Kräutersauna, das Dampfbad und den Wellnessgarten voll jungen Kräuterpflanzen.

Du kannst für die folgenden Zeiträume reservieren:

  • 14:00 - 16:00 Uhr
  • 17:00 - 19:00 Uhr
  • 20:00 - 22:00 Uhr

Du siehst alle verfügbaren Zeiträume in der MIJN ONS BUITEN Umgebung. Dort kannst du auch direkt reservieren.

In der Wellness ist das Tragen eines Bademantels gewünscht. Hast du diese nicht dabei? Du kannst einen Bademantel bei uns leihen. 

Wohlgemerkt sind die COVID-Regeln noch immer gültig.