Binnen ruimte

Multifunctionele ruimte met onder andere een ontvangst- en informatiebalie, leestafel, zelfservice koelkasten, afhaalpunt voor ontbijt en horeca-gelegenheid. 

RECEPTIE

In de MIJN ONS BUITEN -omgeving kun je de meeste zaken zelf regelen of bijboeken.
Heb je hulp nodig of extra vragen, dan helpt het team aan de receptie je natuurlijk graag verder. 

 

 

ETEN & DRINKEN

Hoewel de BINNEN RUIMTE geen uitgebreide horeca-gelegenheid is, bieden we bezoekers wel de service van een kleine kaart. Deze is bewust vlees- & visvrij en zoveel mogelijk lokaal of regionaal en van biologische kwaliteit.

Bestellingen van de kaart geef je door aan de medewerkers achter de counter. Drankjes pak je daar zelf uit de koeling. Ook voor het terras geldt dat er zelfbediening is. 

 

EIGEN PLUKTUIN

Verse kruidenthee, zoals munt en kamille bereiden we met kruiden uit onze eigen pluktuin. Vrij van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. 

  

LOKALE PARTNERS

Waar mogelijk werken we samen met producenten uit de buurt. 

Zeeuwse Zoute (oorpsronkelijk zout uit de Schelde)
Kookboerderij Spennekot (o.a. zeeuwse fruit-jams, pruimen/sherry-saus en mosterd/honing-saus)
Kaasboerderij Schellach (o.a. kazen en streekproducten)
Pindakees (pindakaas)
Bioduin (vers geteeld groente en fruit)
Speltbakkers (bagels) 
Vermeersen (bieren: wit, dubbel en trippel, en blond)  
Santas (koffie)

 

ALLERGIE

Voedselintolleranties en/of allergiën? Bekijk onze menukaart met allergenen informatie