Binnen ruimte
Multifunctionele ruimte met onder andere een ontvangst- en informatiebalie, leestafel, zelfservice koelkasten, afhaalpunt voor ontbijt en horeca-gelegenheid.
RECEPTIE
In de MIJN ONS BUITEN -omgeving kun je de meeste zaken zelf regelen of bijboeken.
Heb je hulp nodig of extra vragen, dan helpt het team aan de receptie je natuurlijk graag verder.
ETEN & DRINKEN
Een vers ontbijtje reserveer je tot 21 uur de avond ervoor. Zo garanderen we altijd de meest verse producten en voorkomen we verspilling.
Koffie, een bolus en een vers croissantje zijn uiteraard altijd, ook zonder bestelling verkrijgbaar.
Uit de goedgevulde koelkast pak je zelf een koud micro-brew biertje of verfrissende bio sapje. In de vriezer liggen ijsjes van Boerderijs.
EIGEN PLUKTUIN
Verse kruidenthee, zoals munt en kamille bereiden we met kruiden uit onze eigen pluktuin. Vrij van bestrijdingsmiddelen en kunstmest.
VLEES -EN VISVRIJ
We kiezen bewust voor een vlees- en visvrije kaart. Wel zijn er regelmatig foodtrucks op het terrein met hun eigen gevarieerde aanbod. Houd hiervoor de borden en socials in de gaten, of laat je verrassen.
LOKALE PARTNERS
Waar mogelijk werken we samen met producenten uit de buurt.
Zeeuwse Zoute (oorpsronkelijk zout uit de Schelde)
Kookboerderij Spennekot (o.a. zeeuwse fruit-jams, pruimen/sherry-saus en mosterd/honing-saus)
Kaasboerderij Schellach (o.a. kazen en streekproducten)
Pindakees (pindakaas)
Bioduin (vers geteeld groente en fruit)
Speltbakkers (bagels)
Vermeersen (bieren: wit, dubbel en trippel, en blond)
Santas (koffie)
ALLERGIE
Voedselintolleranties en/of allergiën? Bekijk onze menukaart met allergenen informatie.