werk bij ONS BUITEN

We zijn bij ONS BUITEN altijd in ontwikkeling om de wereld van hospitality, recreatie en kamperen te verbeteren en vooral duurzamer te maken. Daar hebben we zo onze eigen ideeën over en visies bij. We leggen geen standaard traject af, volgen geen vooraf bepaalde concepten.

Zelf bijdragen? Zelf invullen!

Er is ruimte voor enthousiaste, gemotiveerde, ondernemende professionals die graag willen meebouwen aan de missie van ONS BUITEN.

We werken zo veel mogelijk op basis van eigen invulling. Dat betekent dat je eigen persoonlijkheid, je talenten en je wensen het uitgangspunt vormen om diverse taken op te pakken. Maar ook om zelf aan de slag te gaan met eigen projecten. In de praktijk komt dat vaak neer op een stevige baan met veel variatie, waarin verschillende niveaus van werken met elkaar worden afgewisseld. Deels binnen de bestaande structuur, deels door samen nieuwe structuren op te zetten. Het ene moment werk je een stevig plan uit, het andere moment maak je een kopje koffie voor een gast. 

In overleg creëer je zelf een unieke combinatie van werkzaamheden:

JAARROND

-Technische Dienst

SEIZOEN


- FRONT OFFICE & HORECA (BINNEN TEAM)
- GROEN
AVONDDIENST

STAGES

- FRONT OFFICE & HORECA 
- FACILITAIRE DIENST 
- TOERISME MANAGEMENT 
- ONDERNEMERSCHAP
- HOSPITALITY
- EIGEN RICHTING

Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben is onze inzet voor een betere wereld. Waarin het leven in het ritme van de (eigen) natuur een van de manieren is om tot meer duurzaamheid, betere verbinding en meer ontplooiing te komen. Hoewel ONS BUITEN het hele jaar geopend is voor gasten volgende we dus ook een duidelijk, natuurlijk seizoespatroon, wat terug te vinden is in de manier van werken.

Werken in het ritme van de natuur

Door het volgen van een natuurlijk verloop van de seizoenen worden de activiteiten op een organische manier gespreid. De ene keer zal er bijvoorbeeld meer nadruk liggen op input geven aan projectdesign, -ontwikkeling en -uitvoering, een andere keer meer op ondersteunen, waarborgen en bewaken. 

Zo ontwikkelen we steeds nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen en blijven we waarde toevoegen aan onze natuurlijke omgeving. Meer over de veranderingen en ons duurzaamheidsbeleid lees je hier

De onderstaande specifieke 'vacatures' staan op dit moment open. Deze vacatures geven enkel een indicatie van de soort werkzaamheden en een functieprofiel. Het is mogelijk om in gesprek verder te kijken naar de eigen invulling en/of aansluiting. We staan open voor jouw ideeën!
Staat de passende baan er voor jou niet bij, maar wil je toch graag bij ONS BUITEN werken? Neem dan contact met ons op, misschien passen jouw talenten en karakter wel precies bij een nieuw profiel dat we samen kunnen opstellen. 

Ook voor mensen die niet een achtergrond in recreatie en/of hospitality hebben zijn zeer welkom te reageren.

 

In ons team werken mensen die graag elk op hun eigen manier bijdragen aan de kampeer-ervaring van onze gasten. Rust, ruimte en natuur staan steeds centraal. Net als kennisdelen en ontwikkeling. We gaan ervan uit dat onze gasten zelf goed weten wat ze daarin willen en nodig hebben. Dus geven we ze de ruimte en staan ze bij waar gewenst. 

RUIMTE TUSSEN ZEE EN LAND, dat is dan ook wat we in essentie te bieden hebben. Ruimte die we vanuit ons hart delen met onze gasten. Daarbij is de letterlijke ruimte (het terrein) precies datgene waar we zorg en verantwoordelijkheid voor mogen, kunnen en willen dragen. Want het is ruimte die de natuur met ons deelt. Bewustzijn over de rol die we daarin kunnen nemen, en kennis over de patronen die ons daarbij helpen, groeit.

We passen de inrichting van ons terrein dan ook steeds verder aan tot een ruimte waar biodiversiteit en bodemvitaliteit floreren, opdat steeds meer leven van deze ruimte gebruik kan maken. De transitie op deze schaal is uniek binnen onze branche en onze ontwikkelingen worden dan ook nauwlettend gevolgd (en veelal gewaardeerd), zowel regionaal en nationaal als internationaal.

In het continue proces van ontwikkeling werken we graag met mensen die hun eigen, unieke plek willen, kunnen en durven innemen. Medewerkers krijgen daarvoor ruimte en inspraak, en we waarderen het wanneer persoonlijke inzichten en nieuwe ideeën vanuit een afdeling binnen het gehele ONS BUITEN team worden gedeeld (fijn als je hierin ook een voortrekkersrol wilt nemen).

Voel je vrij om te reageren. Ook als je geen ervaring of een geheel andere achtergrond hebt, maar je eigen plek bij ONS BUITEN al helemaal voor ogen ziet. 
Interessant? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.