Activiteiten

RUST

Rust is meer dan alleen stilte. Het gaat ook over vrijheid. Bijvoorbeeld van vrij zijn van lichamelijke, geestelijke en zintuigelijke druk. Bij ONS BUITEN begint dat natuurlijk met vakantie: vrij van werk. Maar ook vrijheid van verplichtingen, spanningen of van externe prikkels, zoals lawaai.

Op verschillende niveaus kan rust worden ervaren. En in verschillende mate. Is 100% rust op alle vlakken te garanderen? Nee, zeker niet. Een persoonlijke rustbalans ervaren is het belangrijkst. Daar is een gemeenschappelijke deler voor nodig. Die kan gewaarborgd worden met een prikkelarme omgeving. Daarom is er bij ONS BUITEN aandacht voor sfeer, omgeving en gedrag.

RUIMTE

Ruimte kan in de breedste zin van het woord ervaren worden door respect voor elkaar en de omgeving. Daarmee ontstaat ruimte om je heen en ruimte om jezelf te kunnen zijn. Ruimte is een gevoel van vrijheid, en eigenheid. Ruimte in het kunnen volgen van je natuurlijke ritme.

Ruimte kan bijvoorbeeld ervaren worden met ruim opgezette kampeerplaatsen en accommodaties. Met schone en opgeruimde vertrekken. Met zachte, weelderig groenstroken voor privacy (geen strakke hagen). Met speelaanleidingen om zelf op ontdekking te gaan. Met gastvrijheid (en self-service). Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Ruimte ervaren is persoonlijk, respect voor ruimte heb je met elkaar.

NATUUR

Natuur is overal. En gezonde, duurzame natuur kan overal ontwikkelen. Letterlijk op een stukje grond ter grootte van een stoeptegel. Dus ONS BUITEN kijkt niet naar hoe we van een mooi groot stuk natuur een prettige camping kunnen maken, maar juist hoe we met een mooie grote camping ook zo veel mogelijk stukken gezonde natuur kunnen creëren.

Natuur helpen creëren en zien ontwikkelen bevordert het contact met onze eigen natuur. Natuurlijk gedrag, natuurlijke ritmes, en de natuurlijke plaats in het grotere geheel brengen ons in contact met de essentie van wie we werkelijk zijn. Leven vanuit je essentie draagt bij aan duurzame keuzes, gezondheid en vitaliteit.

Ruimte voor jezelf

aandacht voor de omgeving

Boek op plattegrond