Veelgestelde vragen

Algemeen

ONS BUITEN is een omgeving voor natuurlijk kamperen, bekend om de gemoedelijke en rustige uitstraling. Het wordt vooral aantrekkelijk ervaren door alleengaanden, stellen, gezinnen met (jonge) kinderen en/of oudere natuurliefhebbers die voor de rust komen.

De ervaring wijst dan ook uit dat (grotere) groepen vaak een overstemmende uitwerking hebben op de rust van de overige gasten en daarmee zelf ook een minder passende ervaring kunnen hebben. 

Concreet betekent het dat jullie welkom zijn mits je geen (geluids)overlast veroorzaakt. 

Onder andere door de scherpe regelgeving van de overheden kunnen wij uitsluitend onze eigen gasten toegang geven tot de pool & wellness. 

Zeker, mits de veiligheidseisen in acht worden genomen.

Nee. Jongeren die zonder volwassenen op vakantie willen verwijzen we graag door naar een van de collega-parken, omdat ONS BUITEN niet op hun wensen zal aansluiten.

Rust en ruimte zijn belangrijke elementen van wat we op ons natuurontwikkelingsterrein te bieden hebben. De hoofd-boeker van een accomodaties of kampeerplek dient dan ook 21 jaar of ouder te zijn. Daarbij behouden we ons het recht voor om bij twijfel naar de intentie en het doel van het vakantieverblijf te vragen. Dit doen we om voor de overige bezoekers een optimale kampeer-ervaring te kunnen blijven waarborgen. Passend bij ons motto: ‘leven met het ritme van de natuur'. 

 

We begrijpen dat voor veel mensen dieren passen bij natuurlijk kamperen. Toch zijn honden en andere huisdieren op het gehele terrein, in de faciliteiten en in de verhuureenheden van ONS BUITEN helaas niet toegestaan. Dit geldt ook voor honden en huisdieren van eventuele bezoekers. We kiezen hier voor om zo extra ruimte te geven aan de kwetsbare, natuurlijke omgeving. Zo komen er bijvoorbeeld regelmatig reeën, konijnen en bijzondere vogels bij ons op bezoek. De aanwezigheid van (geuren van) huisdieren zou voor hen verstorend kunnen werken. 

ONS BUITEN hanteert de HISWA RECRON voorwaarden voor alle reserveringen. 

De annuleringskosten volgens de HISWA RECRON voorwaarden: 
- meer dan 3 maanden voor aankomst 15% van de huurprijs 
- binnen 3 tot 2 maanden voor aankomst 50% van de huurprijs 
- binnen 2 tot 1 maand voor aankomst 75% van de huurprijs 
- binnen 1 maand voor de ingangsdatum 90% van de huurprijs 
- op de dag van de ingangsdatum100% van de huurprijs

Het kosteloos annuleren van een reservering is niet mogelijk.

 

In verband met brandgevaar en de belasting van het milieu is het niet toegestaan een open vuur te maken. Ook niet in vuurkorven, op vuurschalen en in buitenhaarden. 

Aankomst/Vertrek

Ja, vanaf treinstation Middelburg gaat bus 52 naar Oostkapelle. Raadpleeg www.ns.nl en www.9292.nl voor de actuele vertrektijden. De dichtstbijzijnde bushalte van ONS BUITEN is bushalte Molenweg te Oostkapelle, op circa 3 minuten lopen afstand. 

De naam waarop gereserveerd is en/of een reserveringsnummer is voldoende om in te checken. 

Het meebrengen van een aanhanger is geen probleem. Meld het graag vooraf bij de receptie, het ONS BUITEN-team zal de aanhanger na gebruik tijdelijk bij de loods stallen.

Mocht de receptie gesloten zijn, dan kan je een van onze medewerkers bereiken via de intercom rechts naast de voordeur van de receptie. Mocht je na 20.00 uur arriveren, dan stellen wij het erg op prijs als je dit van tevoren meedeelt. Dat kan al bij het boeken van de reservering of telefonisch voor aankomst. Dan houden wij rekening met jouw aankomst in de avond.

Bezoek

Ja, graag melden bij de receptie.

Ja, tegenover de in-uitrit van het campingpark bevindt zich het bezoekers parkeerterrein.

Kamperen

Vanaf 14:00 uur.

Uiterlijk om 11:30 uur.

Ja, zij dienen vooraf bij de receptie aangemeld te worden. Hiervoor geldt het bezoekerstarief van €5,25 p.p.p.n.

Er mogen in principe maximaal 2 bijzettentjes van max. 6 vierkante meter worden geplaatst. Er mogen geen bijzettentjes geplaatst worden op een camperplaats basis en max. 1 bijzettentje op een camper-/caravan-comfortplaats. 

Onder de tent is worteldoek/grondzeil toegestaan. Buiten de voortent (onder de luifel) is slechts tapijtdoek toegestaan.

Nee, alleen op camper plaatsen mag je niet met een caravan staan.

Ja, bij goed weer is dit over het algemeen toegestaan.

Met maximaal 8 personen.

Nee

In onze sanitairgebouwen bevindt zich een openbare koelkast (zonder vriesvak).

Accommodaties

Vanaf 15:00 uur.

Uiterlijk om 10:30 uur (mits geen eindschoonmaak geboekt).
Indien wel eindschoonmaak geboekt: uiterlijke uitchecktijd om  10:00 uur.

Ons Buiten heeft twee Care Chalets die toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Binnen 2 weken na vertrek. Vanaf het seizoen 2022 vragen wij geen borg meer voor onze accommodaties. 

Ja, zij dienen vooraf bij de receptie aangemeld te worden. Zij betalen €2,00 p.p.p.n. Toeristenbelasting.

Dat is mogelijk. Vanaf het seizoen 2022 is de eindschoonmaak verplicht en wordt automatisch berekend bij een boeking van een accommodatie.