Een fijne thuisbasis

Zak na een lange strandwandeling heerlijk weg in één van onze comfortabele fauteuils, of geniet aan tafel met een Chai Latte van de ochtendkrant. De Huyskamer richten we steeds meer in met een duurzame, vintage look om jouw eigen relaxmomentje te creëren. En kunnen we je ondertussen verrassen met onze favoriete streekproducten? Heerlijk om het echte Zeeuwse gevoel nog extra te benadrukken. 

 

Streekproducten

Zeeuwse Kroepoek

De allereerste 100% Nederlandse kroepoek, en ook nog eens met enkele natuurlijke ingrediënten! Dit duurzame initiatief van Wilthagen uit Tholen zorgt ervoor dat de uitgesproken smaak van échte kroepoek weer terugkomt, maar dan wel in een hip Zeeuws jasje.

Kookboerderij

Kookboerderij Spennekot brengt ons altijd de lekkerste Zeeuwse fruit-jams, pruimen/sherry-saus en mosterd/honing-saus. Heerlijk voor diverse momenten. 

Munt

Uiteraard komt de munt voor onze thee uit De Tuin: 100% vers, 0% bestrijdingsmiddelen. 

Speciaal Bier uit de provincie!

Microbrews? Zeeland heeft er genoeg! Wij serveren de speciaalbiertjes van de meest sympathieke bierbrouwers uit de buurt. Zo hebben we gekozen voor onder andere Vermeersen uit Hulst, de Zeeuwse Witte, Dubbel én Trippel. En natuurlijk de plaatselijke favoriet: een Oostkapelle's blondje. 

Lokaale broodjes & bagels

Elke dag vers: broodjes 'Pain de mer'. Natuurdesembroodjes van hoogwaardige kwaliteit bereid met gezuiverd zilt zeewater uit Nationaalpark de Oosterschelde.  

Doordachte Koffie 

SANTAS:  fairtrade & biologisch én zero waste met hun verpakking. Zo werken we met elk bakje troost aan een betere toekomst voor iedereen. De Melange No. 12 zorgt voor een donkere koffie met een kruidige ondertoon. Afkomstig uit Guatemala, Colombia, Brazilië, Peru en India, en voor jou vers gezet hier in DE HUYSKAMER. 

Allergie?

De uitgebreide allergenenkaart voor drank en eten wijst je binnenkort de weg!  Nog even wachten... binnenkort ervaar je hier meer over ons aanbod.