Huyskamer

Een fijne thuisbasis

Zak na een lange strandwandeling heerlijk weg in één van onze comforttabele fauteuils, of geniet aan tafel met een Chai Latte van de ochtendkrant. De Huyskamer richten we steeds meer in met een duurzame, vintage look om jouw eigen relaxmomentje te creëren. En kunnen we je ondertussen verrassen met onze favoriete streekproducten? Heerlijk om het echte Zeeuwse gevoel nog extra benadrukken. Bekijk het menu alvast online. Je kunt er ook gelijk de bestelling plaatsen

 

Streekproducten

Zeeuwse Kroepoek

De allereerste 100% Nederlandse kroepoek, en ook nog eens met enkele natuurlijke ingrediënten! Dit duurzame initiatief van Wilthagen uit Tholen zorgt ervoor dat de uitgesproken smaak van échte kroepoek weer terugkomt, maar dan wel in een hip Zeeuws jasje.

Kookboerderij

Kookboerderij Speenekot brengt ons altijd de lekkerste Zeeuwse fruit-jams, pruimen/sherry-saus en mostern/honing-saus. Heerlijk voor diverse momenten. 

Zeeuwse Frites

Onze friet (en eerlijk: de credits zijn voor HOFBURG) is lokaal geteeld, op ambachtelijke wijze gesneden en altijd vers verwerkt. Proef in elk gouden frietje de rijkdom van het Zeeuws boerenland. 

Munt

Uiteraard komt de munt voor onze thee uit De Tuin: 100% vers, 0% bestrijdingsmiddelen. 

Speciaal Bier uit de provincie!

Microbrews? Zeeland heeft er genoeg! Wij serveren de speciaalbiertjes van de meest sympathieke bierbrouwers uit de buurt. Zo hebben we gekozen voor onder andere Vermeersen uit Hulst, de Zeeuwse Witte, Dubbel én Trippel. En natuurlijk de plaatselijke favoriet: een Oostkapelle's blondje. 

Lokaal Brood

Elke dag vers: het brood van Bakkerij Vader uit Oostkapelle. Geniet er hier van, maar ga zeker zelf ook eens langs en geniet ter plekke van het bijna nostalgische gevoel dat deze echte dorpsheld je geeft met z'n heerlijke brood en gebak! 

Doordachte Koffie 

SANTAS:  fairtrade & biologisch én zero waste met hun verpakking. Zo werken we met elke bakje troost aan een betere toekomst voor iedereen. De Melange No. 12 zorgt voor een donkere koffie met een kruidige ondertoon. Afkomstig uit Guatemala, Colombia, Brazilië, Peru en India, en voor jou vers gezet hier in DE HUYSKAMER. 

Allergie?

De uitgebreide allergenenkaart voor drank en eten wijst je de weg!