PZC HERKENT GROEIENDE BEHOEFTE AAN DUURZAMERE VAKANTIES

04 augustus 2022

Vandaag een mooi artikel over duurzame campings in Zeeland in de PZC.

Aandacht voor eco-toerisme is altijd goed. Wij geloven dat alle duurzame veranderingsprocessen niet alleen van buitenaf komen, maar juist ook van binnenuit de organisatie, én van binnenuit de mens. Niet als opgelegde trend, maar als aansluiting op wat goed en juist voelt.

Dat gaat stapsgewijs. Soms radicaal, soms in kleine stapjes. Altijd vanuit een autonome, onafhankelijke keuze. En niet volgens één enkele, bepaalde methode, want dan sluit het nooit goed aan bij de persoonlijke beleving en motivatie. 

We zien die beweging ook steeds meer terug bij onze gasten. Die ervaren dat je prima deel-keuzes kunt maken om je eigen leven te verduurzamen. Je hoeft daarvoor niet ineens een compleet nieuwe identiteit aan te nemen. Maar ruimte pakken waar voor jou persoonlijke de ruimte is. Daar zit echte, constructieve verduurzaming. 

Daarmee is eco-toerisme wat ons betreft geen lifestyle concept maar het logische antwoord van onze branche op dat wat voor een groeiende groep mensen persoonlijk inderdaad ook goed en helemaal juist voelt.

Meer over het duurzaamheidsbeleid van ONS BUITEN