UPGRADE

29 september 2022

De HUISJES OP HET VELD krijgen komende maanden een upgrade. We zijn daarvoor in een vergevorderd stadium van ontwerp en voorbereiding. Zowel het interieur als de groenomgeving worden in lijn gebracht met de kernwaarden van ONS BUITEN. Dat betekent meer rust, ruimte en natuur. 

De materialen die gebruikt gaan worden zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Waar mogelijk wordt er ge-upcyclet (hergebruik van materialen en met kleine aanpassingen verbeterd) en gewerkt met lokaal geproduceerde producten. 

Ook voor de styling zetten we in op talent van dichtbij. Dagmar Thomys en Erol Struijk verzorgden eerder samen de upgrade van de BUITENSTUDIO's en ook de BINNEN RUIMTE werd afgelopen seizoen dankzij hen steeds passender bij de sfeer, zoals we die bij ONS BUITEN voor ogen hebben. Voor dit project slaan Dagmar en Erol weer de handen ineen. 

GROEN
De omgevings-aanpassingen rondom de HUISJES OP HET VELD zijn, net als bij de rest van het terrein, in samenwerking met landschapsarchitect Jos Willemsen. Het groen krijgt een boost richting de voedselbos-gedachte, waarbij het natuurlijk kamperen nog merkbaarder gaat zijn. Met meer biodiversiteit en verbeterde bodemoptimalisatie.RESERVEREN
Vanwege de werkzaamheden worden deze huisjes tijdelijk uit het boekingssysteem gehaald. Zodra de werkzaamheden voltooid zijn zullen deze huisjes jaarrond verhuurd gaan worden.