Dagmar

management

‘Life is not about finding yourself. It’s about creating yourself’

Samen met Gabriël is Dagmar verantwoordelijk voor het management van Ons Buiten. Marketing & promotie, activiteiten, kwaliteitsmanagement, het bijsturen en opzetten van de toekomstplannen voor de camping. Allemaal dagelijkse werkzaamheden voor Dagmar. Daarnaast begeleidt ze een team om te werken met de CONSENT methode en verzorgt Dagmar alle Duitse vertalingen.

Ritje van de kabelbaan
Als je Dagmar vraagt wat zij de mooiste plek vindt op Ons Buiten, is dat een lastige om te beantwoorden. ‘Heel Ons Buiten is mooi. De uitstraling van de camping is uniek en parkachtig. Door alle jaarlijkse aanpassingen gaat Ons Buiten ook echt met z’n tijd mee.’ Om van de sfeer op de camping te genieten doet Dagmar een rondje op de fiets of te voet over het hele park. Ze is dol op heuvels en bergen, dus zoekt Dagmar vaak de speelheuvel op. Om naar beneden te kijken of voor een ritje van de kabelbaan.

Golfsurfen of duinen beklimmen
Dagmar heeft een tip voor je. Doe een keer iets wat je nog nooit gedaan hebt. Wie weet is dat wel golfsurfen, de hoge duinen beklimmen, een onbekend boek uit de boekenkast lezen of voor het eerst naar de yoga gaan. Soms zijn het de gewone dingen die een vakantie ineens heel bijzonder maken.

Liefde
Voor de liefde kwam Dagmar vanuit Bonn in Duitsland naar Zeeland. Door haar achternaam en Duitse accent wordt wel eens gedacht dat ze Engelse is. De geboortes van haar dochters en een maand in Zuid-Afrika is het mooiste wat ze ooit meemaakte. En het besef dat echt alles mogelijk is. Als je er maar voor gaat.

Bekijk het team