Dagmar

management

Samen met mijn partner Gabriel run ik sinds meerdere jaren in tweede generatie ONS BUITEN. We acteren op de schouders van het bedrijf, dat Krijn Jan heeft opgebouwd en hebben ONS BUITEN de afgelopen jaren omgetoverd tot een natuurontwikkelingsterrein en een gezonde eco-effectieve onderneming.

Bij ONS BUITEN kan ik de wereld een stukje verbeteren. Dat is wat ik hier kom doen. Een eco-effectieve onderneming, daar had ik een aantal jaren alleen maar van kunnen dromen. 

Stap voor stap hebben Gabriel en ik onze visie opgebouwd, de juiste partners aangetrokken en hebben we met volharding onze visie omgezet tot wat op dit moment ONS BUITEN is. Een rustige ruimte, waarin groei en ontwikkeling bevorderd wordt. We grijpen in om de biodiversiteit te bevorderen, en om een landschap vol rijkdom en overvloed vorm te geven. 

Naast het verbeteren en iets willen betekenen voor de natuur, waar de mens ook een onderdeel van is, zet ik me ook graag in om mensen de kans te geven zichzelf te zijn. Eigenheid, authenticiteit, integriteit en onafhankelijkheid zijn begrippen die mij niet vreemd zijn. 

Kom je echt tot de kern en ben je jezelf? Dan ben je op het punt waar echt iets mag ontstaan. Dat dit ook echt het geval is, beleef ik bijna dagelijks in ons team maar ook bij de gasten. 

Teamleden voelen zich gezien en gehoord en van gasten ontvangen wij de afgelopen jaren enorm veel complimenten. In deze sfeer ontstaat er ruimte waar veel in gebeurt. Wil je er meer over weten of heb je een specifieke vraag: spreek me graag aan op het terrein.

Bekijk het team