Kim

back office, directieondersteuning & BINNEN RUIMTE

Wat mij aanspreekt om bij ONS BUITEN te werken is dat het afwisselend werk is. Daarnaast voel je de rust als je de camping op komt. Dit is een hele fijne setting om in te werken. Het is fijn om de gasten deze rust mee te kunnen geven en een bijdrage te leveren aan hun vakantiebeleving op dit unieke natuurontwikkelingsterrein.

Ook vind ik de sfeer in het team heel leuk. We werken in een relatief klein en gezellig team, waardoor je veel samenwerkt met alle collega’s en dus met veel verschillende disciplines, talenten en werkterreinen. In de communicatie is er een korte lijn; je spreekt bijna iedereen ook inhoudelijk over zijn/haar werkzaamheden. 

Ik vind het leerzaam om in een bedrijf te werken waar ze bewust bezig zijn met het verduurzamen van de camping en daarbij dus ook blijven innoveren en investeren. 

Als stagiaire kreeg ik al snel veel verantwoordelijkheid, wat vertrouwen geeft. Ik mag over veel meedenken en input geven. Daarnaast word ik bij verschillende projecten betrokken. Het werk is erg afwisselend, wat mij aanspreekt.

Bekijk het team