Tanika

Front Office & Huyskamer

´Je leeft maar één keer, dus doe waar je gelukkig van wordt´

Sinds maart 2020 versterkt Tanika het Front Office Team. Tanika gaat zich bezig houden met processen begeleiden, procedures opzetten, coachen van collega´s en alle hand en spandiensten die zich voordoen in een Front Office functie.  Daarnaast is zij ook vaak te zien in de Huyskamer waar ze een broodje of een koffie voor je klaarmaakt.

Tanika heeft de afgelopen twee jaar in Nieuw-Zeeland gewerkt waar zij heeft gewoond in een erg afgelegen stadje. De dichtstbijzijnde stad was een uur rijden, heerlijk vond ik dat om omringd te worden door de natuur en één met jezelf te zijn. Toen op een gegeven moment duidelijk werd dat we ( ik en mijn partner) naar Nederland zouden teruggaan wilde we proberen het zelfde gevoel te creëren in Nederland en in Walcheren vonden wij onze match. 

Het fijnste plekje op de camping vind ik bij de kippen en varkentjes, "ik vind het leuk om naar ze te kijken en geniet van het uitzicht daar." Van vogels wordt Tanika vrolijk: "Ik kan oprecht genieten van alle vogelgeluiden, het geeft me een gevoel van rust en het gevoel dat ik in verbinding sta met de natuur. Het weer even tot jezelf komen."

Tanika adviseert de gasten om eens een keer extra vroeg op te staan en dan een wandeling te maken in het Landgoed Buiten Pekelynge tegenover de ingang. ´Zelf kom ik wel eens eerder naar mijn werk om hier te genieten van de herten die hier rondlopen´

Bekijk het team