OUTDOOR INSPIRATION

"Kom mee naar buiten en laat natuur je inspireren"

In 2004 heeft Guido Krijger ‘Outdoor Inspiration’ opgericht, waarmee hij zijn passie kan leven en ook zijn inspiratie en ervaring kan delen. De natuur vormt een rode draad in het leven van Guido, waar dit spelen, ravotten en avontuur betekende. Je kan onder andere een zeewiersafari en zeekajakvaren doen bij Guido.

Zeewiersafari

Samen met zijn vriendin knipt Guido één keer per week zeewier uit de Oosterschelde, dat dezelfde week nog op een bord ligt bij iemand. Daarnaast verzorgen zij hele leuke, originele zeewier workshops op Neeltje Jans. Bijvoorbeeld de Wierenwandeling, waar je kennis maakt met zeewier in zijn eigen habitat. Je leert soorten kennen, voelen en zelfs proeven. Voor informatie over zeeuws wier, kijk dan op WildWier

Zeekajakvaren

Outdoor Inspiration organiseert prachtige zeekajaktochten en is zich terdege bewust van de gevaren. Guido heeft veel respect voor de natuurlijke elementen en is continu alert op de risico's, gebruikmakend van zijn omvangrijke ervaring en kennis met betrekking tot veiligheid in de buitensport. Voor jong (vanaf 14 jaar) en oud. De activiteiten en tochten zijn gekoppeld aan de vaardigheden van de deelnemer. Het is altijd mogelijk om een kajaktocht of cursus op maat aan te vragen of een bestaande tocht met je eigen groep.

Kijk voor meer informatie op Outdoor Inspiration.


Ruimte in Zeeland