OUTDOOR INSPIRATION

Zeeuwse natuur die inspireert

‘Outdoor Inspiration’ is in 2004 opgericht door Guido Krijger om vanuit passie te leren van de Zeeuwse natuur en de natuur te beleven. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten is er ruimte voor de mens in de natuur, en ruimte voor de natuur in de mens.

Zeekajakvaren
Prachtige zeekajaktochten op het Veerse Meer, de Oosterschelde, de Westerschelde en de Noordzee (vanaf 14 jaar). Van een introductiecursus tot het met de zeekajak bezoeken van een zandbank of het afleggen van een zeehondensafari. De activiteiten en tochten worden steeds afgestemd op de vaardigheden van de deelnemer. Ook 'op maat' te bespreken!

Meer informatie: Outdoor Inspiration.

Ademwerk
Verschillende ademtechnieken en -toepassingen. Ademsessies en ademreizen voor transformatie en Ademcoaching. Regelmatig ook Ademcirkels in de WELLNESS van ONS BUITEN, en complete cursussen of individuele coaching op aanvraag.

Meer informatie: Outdoor Inspiration.

Winterzeebad
In de winter kan de koude zee jou leren hoe grip te krijgen op o.a. stress en ontspanning, het 'temmen' van het brein en hoe zachte kracht het leven kan veranderen. Een cursus winterzeebad is een weldaad voor geest en lichaam. Naast de kalender ook op maat mogelijk.

Meer informatie: Outdoor Inspiration.

Zeewiersafari
Samen met zijn vriendin Ellen knipt Guido één keer per week zeewier uit de Oosterschelde, dat dezelfde week nog op een bord ligt bij iemand. Daarnaast verzorgen zij hele leuke, originele zeewier workshops op Neeltje Jans. Bijvoorbeeld de Wierenwandeling, waar je kennis maakt met zeewier in zijn eigen habitat. Je leert soorten kennen, voelen en zelfs proeven.

Kijk voor meer informatie op WildWier.


Ruimte in Zeeland