afronding upgrade

03 januari 2023

Eind januari worden er officiële foto's gemaakt, tot die tijd geven we alvast een eenvoudige impressie, gemaakt met de telefooncamera! 

De grondige up-cycle van de HUISJES OP 'T VELD en de omgeving eromheen is succesvol afgerond. Na de aanpassingen zijn de accommodaties representatief voor waar ONS BUITEN voor staat: rust, ruimte en een natuurlijke omgeving. Zo is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen voor meubilair, vloer en accessoires. Ook is de indeling aangepast om meer ruimte te creëren. Waar mogelijk zijn gerecycelde elementen gebruikt en is samengewerkt met lokale partners. 

De omgeving heeft een andere aankleding gekregen en is daarmee van karakter veranderd. Lees hier meer over in het nieuwsbericht over de hügels. Over een aantal jaren zal hier begroeiing zijn volgens de voedselbos gedachte, met fruitbomen, kruiden en struiken met eetbare bessen. Het eerste groen met kleurrijke bloemen zal al vanaf dit voorjaar opkomen en daarna elk jaar in volume toenemen. 

Naamsverandering
Na deze upgrade hebben de accommodaties ook een andere naam gekregen.Er is gekozen voor een naam die precies aangeeft wat het is: HUISJE. Het cijfer (3 of 4) achter de naam geeft de capaciteit weer. 

Ze zijn ingericht naar een natuurlijke, neutrale smaak om ruimte te bieden aan de eigenheid van de gasten zelf. Ook is er geen standaard 'concept' of 'stylingtrend' toegepast, maar is het puur op basis van wat passend is bij het gedachtegoed van ONS BUITEN.

Het aspect 'op het veld' is komen te vervallen, omdat de omgeving nu meer een heuvel/hügel-karakter heeft met veel privacy en 'doorkijkjes'.

Bekijk&boek