Match de perfecte job

18 februari 2022

Aan de vooravond van het nieuwe kampeerseizoen lanceren we een nieuwe vacature-campagne. Met ‘Match de perfecte Job’ knipogen we naar de populaire tinder-cultuur. Jongeren zijn namelijk in staat om razendsnel te beslissen wat wel en wat niet bij hun past. Ze weten wie ze zijn en wat ze nodig hebben om goed tot hun recht te komen. Voor ons blijkt dat de ideale manier van samenwerken!

We zijn ervan overtuigd dat medewerkers die vanuit eigenheid en gelijkwaardigheid de belangrijkste bijdragen kunnen leveren aan de 'natuurlijk kamperen' ervaring van onze gasten. We focussen ons dan ook meer op talent dan op taken. 

Bij toekomstige werknemers kijken we hoe ze passen bij onze missie: verdere verduurzaming van de wereld van hospitality. Alle werknemers ervaren we hier als individuen, met persoonlijke ontwikkelingen en ambities. Ruimte voor het natuurlijke gedrag (wat heeft iemand automatisch in zich, waar voelt 'ie zich goed bij en gaat haar of hem als vanzelfsprekend af) draagt bij aan een gezonde werksfeer. 

Zelf interesse, of ken je iemand die goed zou aansluiten in het team van ONS BUITEN?
Kijk op werken-bij

 
De campagne is verspreid via social media en op diverse locaties op Walcheren.