WINTERKAMPEREN

17 oktober 2022

Vanaf nu blijft ONS BUITEN voor het eerst het hele jaar geopend. Extra rust, extra ruimte en nog nét zoveel natuur. ONS BUITEN is daarmee een van de weinige campinggelegenheden in Zeeland (Oostkapelle) waar ook tijdens de wintermaanden het ritme van de natuur nog beter ervaren kan worden.

WELLNESS ALTIJD INCLUSIEF
Bij het boeken van een kampeerplaats of accommodatie is het gebruik van WELLNESS & POOL ook in de winter gewoon inbegrepen. Voor ons is dat zowel belangrijk, als vanzelfsprekend. De unieke werking van de diverse sauna’s op het welzijn van lichaam en geest horen wat ons betreft bij de totaalervaring van de mogelijkheid om in een natuurlijker ritme dichter bij jezelf te kunnen komen.

'SCHRIJVERSHUISJE'
Rust- en ruimtezoekers kunnen in de winter bij ONS BUITEN terecht voor een nog natuurlijkere kampeerervaring. Maar ook mensen die zich graag aan de dagelijkse hectiek willen onttrekken om ruimte te maken voor een studie, een werkproject of het afmaken van een creatief onderzoek, vinden op natuurontwikkelingsterrein ONS BUITEN daarvoor hun best passende ritme. 

De zoekterm ‘schrijvershuisje’ wordt steeds populairder en geeft aan dat er een groeiende behoefte is aan plekken om in afzondering geconcentreerd te kunnen werken aan een persoonlijk project. Om juist deze gedreven groep mensen nu de ruimte te kunnen bieden vind ik heel bijzonder.

Meer over de winter bij ONS BUITEN, kijk hier