WELLNESS

Zowel de WELLNESS als de POOL maken onderdeel uit van de rustruimte. Houd je te allen tijde aan de gangbare regels voor saunagebruik. Zoals regelmatig afdouchen, omslaan van een handdoek of badjas, en gebruik van een zithanddoek in de cabines. 

9.00 - 12.00 & 13.00 - 16:30 uur
Pool is open voor actief en recreatief zwemmen. Badkleding verplicht. De WELLNESS is dan gesloten.

17.00 - 22.00 uur
WELLNESS & POOL gezamenlijk open. Daarmee zal in de gehele ruimte (dus ook in het zwembadgedeelte) badkleding niet toegestaan zijn. 

Let op: vanaf 16 oktober gelden de wintertijden, kijk daarvoor op de winterpagina.

Toegang enkel met een polsbandje (exclusief voor verblijfsgasten), verkrijgbaar in de BINNEN RUIMTE. Het dragen van badkleding is om hygiënische redenen hier niet toegestaan; een badjas of omslaan van een badlaken wordt in de stille ruimtes geadviseerd. 

 

FINSE

(Zeer) droge lucht van ongeveer 85 graden celsius, waardoor je de warmte goed kunt verdragen. Goed voor gewrichten, verlichting van opgeslagen spanning in spieren, boost voor het immuunsysteem. 

STOOM

Een temperatuur van 47 graden celcius gecombineerd met een hoge luchtvochtigheid. Met natuurlijke eucalyptus. Goed voor luchtwegen, huid, detox, en ontspanning.

ZOUT

Deze cabine is binnenkort beschikbaar. Een zout-behandeling, ook wel Halotherapie genoemd werkt op baiss van ioniserende werking van zout. Speciaal gunstig voor luchtwegen en huid en effectief tegen een heel aantal kwalen en aandoeningen. 

KRUIDEN

Warme cabine met wisselende mix aan kruidentherapieën op basis van natuurlijke oliën en opgietingen met kruidenmixen uit de eigen pluktuin. 

RELAX 

Lounge banken met uitzicht op de pluktuin nodigen uit tot een ontspannen moment. Neem gerust eigen lectuur of literatuur mee. 

WELLNESSTUIN

In de aangrenzende wellnesstuin staan kruiden om te plukken voor versgezette kruidenthee. De tuin kan overdag gebruikt worden voor activiteiten als yoga en ademhalingssessies. Kijk hiervoor op de kalender.