WELLNESS

Dagelijks geopend van 16:00 - 21:00 uur.

LET OP: sinds 31 oktober is de wellness via de binnendeur uitgebreid met de pool. 

- 's ochtends
Zwembad is open voor actief en recreatief zwemmen. Badkleding verplicht. De WELLNESS is dan gesloten.

- 's middags
WELLNESS & POOL gezamenlijk open. Daarmee zal in de gehele ruimte (dus ook in het zwembadgedeelte) badkleding niet toegestaan zijn. 

Tijden kunnen fluctueren, houd deze pagina in de gaten en de informatie in de BINNEN RUIMTE. 

Toegang enkel met een polsbandje (exclusief voor verblijfsgasten), verkrijgbaar in de BINNEN RUIMTE. Het dragen van badkleding is om hygiënische redenen hier niet toegestaan; een badjas of omslaan van een badlaken wordt in de stille ruimtes geadviseerd. 

 

FINSE

(Zeer) droge lucht van ongeveer 85 graden celsius, waardoor je de warmte goed kunt verdragen. Goed voor gewrichten, verlichting van opgeslagen spanning in spieren, boost voor het immuunsysteem. 

STOOM

Een temperatuur van 47 graden celcius gecombineerd met een hoge luchtvochtigheid. Met natuurlijke eucalyptus. Goed voor luchtwegen, huid, detox, en ontspanning.

ZOUT

Deze cabine is binnenkort beschikbaar. Een zout-behandeling, ook wel Halotherapie genoemd werkt op baiss van ioniserende werking van zout. Speciaal gunstig voor luchtwegen en huid en effectief tegen een heel aantal kwalen en aandoeningen. 

KRUIDEN

Warme cabine met wisselende mix aan kruiden-therapien op basis van natuurlijke oliën en opgietingen met kruidenmixen uit de eigen pluktuin. 

RELAX 

Lounge banken met uitzicht op de pluktuin nodigen uit tot een ontspannen moment. Neem gerust eigen lectuur of literatuur mee. 

WELLNESS TUIN

In de aangrenzende wellness-tuin staan kruiden om te plukken voor een versgezette kruidenthee.