WELLNESS

OPENINGSTIJDEN WELLNESS

Reserveer voor de volgende tijdsblokken:

  • 14:00 - 16:00 uur
  • 17:00 - 19:00 uur
  • 20:00 - 22:00 uur

Alle beschikbare shifts staan in de MIJN ONS BUITEN omgeving. Daar kun je ook gelijk reserveren. Het dragen van een badjas is in de relax ruimte gewenst. Heb je deze niet bij je? Je kunt er een bij ons huren. 

NB:  COVID-regels zijn nog steeds van toepassing.

 

 

FINSE

(Zeer) droge lucht van ongeveer 85 graden celsius, waardoor je de warmte goed kunt verdragen. Goed voor gewrichten, verlichting van opgeslagen spanning in spieren, boost voor het immuunsysteem. 

STOOM

Een temperatuur van 47 graden celcius gecombineerd met een hoge luchtvochtigheid. Met natuurlijke eucalyptus. Goed voor luchtwegen, huid, detox, en ontspanning.

ZOUT

Deze cabine is op afspraak beschikbaar. Een zout-behandeling, ook wel Halotherapie genoemd werkt op baiss van ioniserende werking van zout. Speciaal gunstig voor luchtwegen en huid en effectief tegen een heel aantal kwalen en aandoeningen. 

KRUIDEN

Warme cabine met wisselende mix aan kruiden-therapien op basis van natuurlijke oliën en opgietingen met kruidenmixen uit de eigen pluktuin. 

RELAX 

Lounge banken met uitzicht op de pluktuin nodigen uit tot een ontspannen moment. Neem gerust eigen lectuur of literatuur mee. 

WELLNESS TUIN

Pluk zelf een kruidenmix voor een eigen infusion-thee.